hi-hi-hi


trevlig helg har det varit indeed

hade en helt underbar kväll igår med världens bästa vän. tack för att du påminnde mig om hur jag förtjänar att bli behandlad. du är så bra. ♥

fy FAN vad bra breaking dawn var. helt sjukt. ska se den igen nästa helg med mamma och syster, awww yeah!

idag har jag chillat så in i, planerar på att göra det imorgon med. skööönt. förresten, varför trycker man i sig godis egentligen? det är fan inte gott. saffransgifflar, däremot. det är en annan femma.

omelett

jag gjorde precis den godaste omeletten jag någonsin gjort och ätit! med körsbärstomater och champinjoner. mmm.. lite konstig fakta: jag blir smalare när jag äter omeletter. det är sant. riktigt nice, måste jag säga.

fan

varför kan inte allt bara vara som förut?

det är försent nu, det går inte. tack som fan. vuxna jävla människor.. att förlora två viktiga personer inom loppet av några månader, det är fan för mycket för en ung tonåring. jag behöver henne. men ni har fått mig att tro att hon är någon annan än den person jag kände och älskade. jag såg henne aldrig så. för mig var hon så bra och jag har bara roliga minnen med henne. fan.

du anar inte hur mycket du förstör, eller hur?


balsammetodeeeen!

gjorde precis min sista schamponering! dränkte sedan håret i balsam, kramade upp lockar med gelé osv. sen ploppade jag (i en t-shirt, har inte hunnit köpa microfiberhandduk än), och sitter just nu och väntar på resultatet. i detta steget är det förbjudet att röra håret. är lydig och håller fingrarna på tangentbordet istället

nu jävlar kör viiiii

no books for me

har ETT kapitel kvar av the hunger games, så jag gick till bibblan idag för att låna en ny. så har det jävla taket rasat in så där är stängt! får väl läsa min roliga företagsbok istället eftersom jag har prov på den på fredag.. kul :) :)

ny design igeeen

orkade inte den där fina designen längre, vill ha något enkelt. så det blev en höstig färg, fint tycker jag..

ja, idag är sista lovdagen och imorgon börjar allvaret igen. har svenskaprov imorgon, fast frågorna tycker jag hör hemma mer på en historialektion.

fuck yea

var och shoppade idag! köpte allt jag behöver till balsammetoden, förutom gelé (för det finns ingenfuckingstans) och microfiberhandduk. får fixa det nästa vecka. jag köpte även en finfin klänning och lite andra kläder.


fyndig tjej

tappade precis en bok på låret och det blev värsta stora hålet.. antar att "the hunger games" var hungriga.. aah ha ha haa.. i crack myself upny design

provade en gratisdesign på designadinblogg, riktigt bra idé för att hjälpa de mindre designbegåvade, som jag! haha.

sugen på en fotoblogg... orkar inte mig själv. har inte ens en fungerande systemkamera.


höstlov

nu har jag höstlov. känner att jag kan pusta ut och ta det lite lugnt. inte stressa så mycket över morgondagen.

jag har varit ovanligt produktiv idag, har fått en hel del gjort. har dammat och dammsugit i mitt rum och tagit hand om disken. mamma erbjöd mig 200 kr för att diska hela veckan. deal! jag älskar att diska. nej, seriöst, jag älskar verkligen att diska.

borde plugga också. känner såhär inför det:


Om

Min profilbild

Tarí

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort